Kollégák

Ajánlott oldalak, hasznos tudások, kollégák:

Meskóné, László Anita: Gyógyítás Magasabb Dimenziók Felől

Kulcsár Gábor, kínai orvos / oszteoterapeuta: Csontmester – A MESTER

Boros István: Ezüstkolloid Gyártó Berendezés- NanokollaoidMágnestér Terápiás Berendezés

Cságola Mariann: TSMT Torna

Varga Bea: Táguló Tudat – Kineziológia

Mint minden szakemberben bennem is van / volt egy bizonyos fokú szakmai hiúság, amit viszont világnézetem miatt és a tudatosság terén történő “fejlődésem” miatt igyekszem leépíteni. Ezek a sorok is ezt igyekeznek alátámasztani. A hiúságot igényességgé, szakmai alázattá és művészetté igyekszem alakítani. Így igyekszem különbözni másoktól, így igyekszem egyedi lenni, kizárva mindenfajta különlegesség mítoszt, gőgöt, avagy téves azonosulást. Természetességre törekszem emberi kapcsolataimban.

Egyre több átjárhatóságot látok Oszteoterápia-Jóga-Tudatosság / Teremtő kapcsolatrendszerében, mélyülök a TAN-okban. Ez az én életem, ez áll bennem össze művészetté.

A fentiek okán, a következőkben regionális csoportosításban megadom az elérhető kollégák kontakt-adatait. Teszem ezt azért is, mert első sorban a kisgyermekek részére fenntartott SOS időpontjaim mellett (itt 1-3 hét a várakozási idő), a standard foglalásaim elérték, gyakran meghaladják a 2-3 havi várakozási időt. Szóval akik hozzám akarnak jönni és kivárják az időt, várom Önöket szeretettel, akik viszont nem várnának, de hozzám találnak el ajánlás következtében (most az én honlapom olvassák), megadok itt néhány kollégát, ahol a várakozási idő esetleg kevesebb, vagy a távolság optimálisabb, forduljanak hozzájuk bizalommal:

1.) Nagykanizsa – Bunczom Edina: +36-(20)-441-2453

2.) Győr – Kálinger Zoltán: +36-(30)-725-4678

3.) Budapest: – Morvai László: +36-(30)-258-3544 /- Szalai Csaba Koppány: +36-(70)-634-6364

Belszervi problémák esetén akiket ajánlani tudok, akikre érdemes rákeresni az interneten:

  • Dr. Tamasi József – Budapest
  • Dr. Guseo András – Székesfehérvár 
  • Dr. Tóth Mária – Tura

Széleskörű ismeretei és integratív személyisége miatt kifejezetten ajánlom:

Dr. Schneider Júliát, aki Győrben praktizál. Olyan összefüggéseket ismer a fehér-köpenyes orvoslás különböző szakterületei között, amit kevés más orvosnál tapasztaltam, továbbá ismeri az oszeoterápiában rejlő lehetőségeket is. Forduljanak Hozzá bizalommal maguk és gyermekük esetében is!

Namasté!