Kontakt

Meskó Balázs

Bejelentkezés: 06-30/ 960-4726

Balázs_kép

Kérem, akik voltak már nálam, és kaptak tőlem névjegykártyát, ha kérdéseik vannak vagy véleményemet kérik ki bármivel kapcsolatban is, első sorban e-mailen jelentkezzenek. A facebook üzenetek ritkán és véletlenszerűen érnek el, nem biztos, hogy eljut és az is lehet hogy sokkal később tudok válaszolni, mint ahogy arra számítanak. Itt nem osztok meg e-mail címet, viszont akik voltak már és megtiszteltek a bizalmukkal, azok az átadott névjegykártyán e-mail címet is találnak – ezt a csatornát részesítsék előnyben.

A normál foglalási táblázatomba online vagy telefonon van lehetőség bejelentkezni, az SOS naptárba csak telefonon lehet bejelentkezni.

Messenger / e-mail és egyéb más csatornák bejelentkezésre nem kívánatosak. Nincs asszisztenciám én veszem fel a telefont vagy hívok vissza. A fenti nem kívánatos csatornák hosszú iterációs folyamatát (sok körös oda – vissza kérdések, válaszok, időt rabló egyeztetések) nem szeretem. Hívjanak vagy visszahívok illetve használhatják az online lehetőséget. A többi csatorna bizonytalan.

Kérem a hétvégét és a magán élet szentségét tartsák tiszteletben, (többek között a magán élet ellehetetlenítése miatt sem dolgozom már multinacionális környezetben vezető pozícióban és adtam át a lehetőséget ifjú titánoknak :), az az “A” oldal volt, most a “B” oldalon én szeretném a kereteimet alakítani) hívásaikkal lehetőleg 8.00-21.00 óra között tiszteljenek meg hétköznapokon. Ha automata üzenetet kapnak “visszahívhatlak később?” várjanak türelemmel, amint lehet, mindenkit visszahívok 21.00 óráig.

Köszönettel, Namasté, Balázs