Mottóm

A létezésnek több szintje / síkja van. Én a sűrű anyaggal (test) foglalkozom a praxisomban. Gyógyítani nem én gyógyítok, azt a Teremtő teszi! Ha úgy jobban megfelel, a test rendezi önmagát. Hittől függetlenül – a természet, a test intelligens, a biomechanika hit nélkül is működik!

Mindenki maga is teremtő és az EGY-ISTEN része. Mi történik a kezelésen? Rendezem a sűrű anyagot (ízület-izom-kötőszövet sorrendben), a páciens megszabadul tüneteitől és testi szinten a tünet (gyökér)okától. Azaz a páciens időt kap, hogy megszabadulva a fájdalmaitól rendezze életét, változtasson, rendezze gondolatait, szüntesse meg azokat az okokat (test – lélek – elme szintek bármelyike), amik a krónikus problémákhoz vezettek. Miért fontos ezt leírni, miért fontos ezt tudni?

Mert ha a páciens nem változtat, nem használja ki a fájdalom mentes időszakot élete sarokpontjain való módosításra, a probléma újra jelentkezni fog, vissza fog állni.

2021-es évre vonatkoztatva megnéztem, az átlagos látogatások száma praxisomban 1,8 azaz átlagban kevesebb mint kétszer látok valakit egy kezelési folyamaton belül, a panaszmentességhez. 2022-ben ez a szám 1,5-re tovább csökkent. Ez nem rossz…de néhányan idővel – hónapok vagy néhány év múlva –  újra kényszerülnek jönni. Miért? Mert minden ugyanúgy maradt, semmi sem változott – a jelzést a  testtől a páciens újra megkapta.

A krónikus problémák nem véletlenül jelentkeznek, ezt meg kell érteni. Dönteni kell, saját kezébe veszi-e valaki életét és tesz magáért, vagy magán kívül helyezi, másnak adja a felelősséget, és megelégszik azzal, hogy gyógyszerrel / drogokkal elnyomja a tünetet?

Mint az élet sok színterén itt is választani kell. Tessék választani!

Namasté, Balázs