Árak

Tisztelt Látogató!

Árainkról kérjük terapeutáinkat kérdezzék amikor bejelentkeznek. Szükség szerint tájékozódjanak előre, kérjenek felvilágosítást.

Meskó Balázs kezelései és az alkalmazott árak a házban több helyen kifüggesztett árlistán olvashatóak, a honlapon is elérhetőek, mindig ezek a hivatalosak, aktuálisak. Azzal számolhatnak, hogy az oszteoterápiás kezelések díja 20.000,- és 50.000,- HUF között mozog, a komplex kezelések elérhetik a 90.000,- Forintos összeget is. Fontos, hogy online foglaláskor először tájékozódjon a honlapon, mire van szüksége. Ha engem hívnak és úgy jelentkeznek be, sosem foglalok komplex kezelést, tisztán oszteoterápiás kezelést ajánlok fel és beszélünk meg. Az átfogóbb szolgáltatásokat ritkábban veszik igénybe, ezek az ún. “gyermek komplex” és “felnőtt komplex” szolgáltatások. További  részleteket keressék a honlap megfelelő menüpontjai alatt.

Az árak függenek a kezelés idejétől és a páciens életkorától, illetve hogy sürgősséggel jönnek-e vagy a normál folyamat szerint foglalnak-e időpontot online, vagy telefonon.

Családoknak (3 főtől vagy felette) óradíjas elszámolás van – ezt kérni sem kell, automatikusan jár -, mellyel több tízezer Forintot is meg tudnak takarítani. Ez a lehetőség a “komplex” szolgáltatásokra nem vonatkozik.

Szokásom azt is figyelembe venni, hogy a kezelés eredménye hozza-e mind a páciens elvárását, mind az én elvárásomat; ha úgy látom nem, akkor kevesebbet kérek a kezelés végén. Ilyet nem nagyon tapasztalnak más egészségügyi szolgáltatás esetén, de én így működöm.. Tudom ezt vállalni azért, mert magabiztosan és tapasztalattal használom az eszköztárat és mert a kezelések, kevés kivétellel hozzák az eredményt, azaz ezt a “kockázatot” megengedhetem magamnak.

Az árlistán szereplő áraktól lefelé a terapeuta eltérhet, ez egyéni mérlegelés kérdése – ilyet sem nagyon tapasztalnak máshol. Ha szeretne jönni, de nem engedheti meg magának a kezelések díját, hívjon egyeztessünk telefonon. A legrövidebb kezelés 30 perc, a leghosszabb 60 perc, komplex kezelések esetében 60 perc és 100 perc.

SOS kezelések /kedden (11.00-19.00) és csütörtökön (8.30-13.30)/ 5.000,- HUF felárasak.

Meskó Balázsnál lehetőség van készpénzzel és kártyával is fizetni. Amennyiben bankkártyával fizetne jelezze kérem előre a kezelőlap felvételekor, hogy ennek idő igénye tervezhető legyen. / A hasznos idő több, ha előre készül készpénzzel /

Köszönöm, hogy előre tájékozódott.