Ezüstkolloid

Az ezüstkolloid egy olyan régen ismert és gazdasági okokból elfeledett termék, ami mellékhatás mentesen hatékonyan használható vírusok, baktériumok és gombák esetében. Ha idősebb orvossal beszélget, valószínűleg ismeri, mert a múlt század derekáig használták. Nekem már volt olyan páciensem, aki mondta, igen gyermek korában szüleitől kapott. A piacon, a gyógyszertárban kapható termékek első sorban fertőtlenítésre és külsőleg használhatók. A nano-kolloid méretű tiszta ezüstkolloid belsőleg is használható. Az adagolás testtömeg-kilogramm és az oldat sűrűségének függvénye. Egy kúra jellemzően 10 napos, a hatás több esetben is kipróbált, mellékhatásai nincsenek. Ár-érték arányban verhetetlen. Ha Önnél nem működne, akkor sem veszített semmit sem, legfeljebb nem használt, de nincs mellékhatás kockázat. Én magam 2017 óta, szükség esetén, sikerrel alkalmazom saját magam esetében.

Érdeklődés esetén akik kezelésre jönnek hozzám, azoknak részletes felvilágosítást adok kezelés közben az ezüstkolloidról, megosztom saját tapasztalataimat. Elmondom, hogyan kell kipróbálni, mi a helyzet fémérzékenység esetén, milyen reakciók várhatók, milyen kiszerelések vannak.

Ezüstkolloid gyártó gép vásárlási szándéka esetén – erre kezelés közben, a fogadó óráimon nincs lehetőség – előzetes telefonos érdeklődés után egyeztetett időpontra kell jönni.  Ha gépet vásárol, nem velem, hanem a gyártóval kerül kapcsolatba. A berendezés ára nálam ugyanannyi, mint a gyártónál. Az előnye, ha van készletem, hogy nem kell kivárnia míg a gyártásban sorra kerül.

Namasté, Balázs