Felnőtt Komplex (14 éves kor felett)

Igény szerint lehetőség van felnőttek esetében is, szélesebb körű felmérésre, után követésre és dokumentációra az oszteoterápia szakterületén túlmenően.

Ez azt jelenti, hogy a 80 perc alatt statikai állapot felmérést csinálunk raszter fal előtt bejelölve a statikai mérővonalakat ezt kezelés előtt és után is megcsináljuk követhető legyen a változás. Ha hallás és váladékozás problémája felmerül (egyéb koponya panaszok is utalhatnak szükségességére pl: migrén, szédülés, fülzúgás stb.) készítünk az első alkalommal egy GOH hallásvizsgálatot, ezt a második látogatás alkalmával is megcsináljuk. Ultrahanggal ellenőrizzük az arcüregeket, mérlegen kimérjük a lábak statikai terhelését ezt kezelés előtt és után is. Felnőtteknél készül hőtérkép ennek segítségével a panasz gyökér oka jobban feltérképezhető, nem csak az oszteopát tapasztalat és gyakoriság / valószínűség módszeréből indulunk ki. A hőtérkép kimutatja a többletes és hiányos területeket, ez segít az oszteopát gondolokodás kiszélesítésében.

Természetesen a fent leírtakon túl kb. 50 perces oszteoterápiás kezelés is része a csomagnak. Ha kérdés merül fel kérem a telefonos bejelentkezés alkalmával kérdezzen.

Köszönettel, Meskó Balázs