Felelősség

A mester szerint, mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk,

– mert nem vagyunk orvosok és a protokollok nem védenek.

(igaz, cserébe a lehetőségek szélesebbek és a gondolkodásunk sincs korlátok közé szorítva; az oszteoterápia sok törvényszerűséget magába foglaló, de nyitott rendszer, azaz olyan dolgokat is meg tudunk sokszor oldani, ami nem volt konkrét tananyag. Igazából ugyanaz az eszköztárunk, mint a masszázstechnikák során használatos, csak a használat tudatossága sokkal mélyebb. Rendszerszinten használjuk az eszközöket)

Szóval, igaza van a mesternek. Hiba eddig a praxisomban, az eltelt évek alatt, nem fordult elő, legalábbis olyan nem, amit a helyszínen nem vettem volna észre és nem lehetett volna ott és akkor még a kezelőágyon korrigálni. Olyan ritkán előfordul, hogy a kezelés nem hatásos, de ártani sosem ártottam és ez maradjon is így!

Ámde, ha valakinek ettől több a bizodalma és ebben keres biztonságot – az erkölcsi felelősségen túl, és garanciában újabb kezelési időpont felajánlásán túl – rendelkezem szakmai felelősségbiztosítással is, mint mindenki, aki a humán egészségügyben aktív, legyen az orvos, természetgyógyász stb.

Íme: Felelősség Biztosítás