Bemutató Terem-Eszközvásárlás

Kedves Érdeklődő!

A Mágnestér Terápiás Gép és az Ezüstkolloid Gyártő Berendezés megtekinthető nálunk, sőt minimális készletet tartunk, hogy ha sürgős, megvásárolhassa magának a gyártótól és ne kelljen várnia, ne kelljen kivárnia amíg sorra kerül. Sok éves saját tapasztalatunk, hogy mindkét eszköz jól működik, ezért úgy döntöttünk segítjük a gyártót egy olyan hellyel, ahol a berendezések megtekinthetők.

Vásárlás esetén nem mi vagyunk a szerződő fél, hanem közvetlenül a gyártó és Ön, mi üzletileg nem veszünk részt a berendezések értékesítésében semmilyen módon, hasznunk a bemutatásból nincsen. Az üzlet, a  garanciavállalás a gyártó és Ön között jön létre.

Célunk csupán az ismertetés, hogy kézzel fogható legyen a termék és találkozhasson valakivel, akinek saját tapasztalatai vannak a gépekről és terápiákban való sikeres alkalmazásukról. Az Ön előnye, ha hozzánk fordul és ha van készleten :), hogy nem kell kivárnia, míg a gyártásban sorra kerül, illetve el tud jönni, meg tudja nézni, kézzelfoghatóvá válik a termék, nem csak akkor amikor megkapja, amit Önnek gyártottak, előre kezébe tudja fogni. Így könnyebb a felelősségteljes döntés.

A gyártó elérhető a “Linkek” menüpont alatt, közvetlenül kapcsolatba kerülhet vele, kérem kattintson ezen linkekre a további részletekhez.

Namasté, Balázs