A Kezelés Hatékonysága

Felnőttek jellemzően azért jönnek hozzám, mert fájdalmak vannak, vagy nem mozog valami, vagy nincs erő benne, romlott a látás, romlott a hallás, sípol a fül stb. Szóval az oszteoterápiás kezelés célja, hogy a fájdalmak megszűnjenek és a funkció helyre álljon. A kezelések során a legnagyobb hatékonyságra törekszem és úgy dolgozom, hogy minél kevesebbszer kelljen ellátogatni kezelésre.

  • Amennyiben a probléma gyökere mozgásszervi és nincs degeneratív háttér, hanem “csak” funkcionális zavarral állunk szemben, akkor a kezelések száma inkább egy alkalom, mintsem kettő. Megjegyzés: Degeneratív elváltozások a fehérköpenyes orvoslás területére tartoznak, az oszteoterápia nem csoda módszer, hanem biomechanikai alapokon működő rendszer, ahol a rendezés után a szervezet öngyógyító folyamatai tudnak működni, tudnak hatni.
  • Amennyiben a probléma belszervi vagy pszichés eredetű akkor is lehetséges javulást elérni, de ez már túl lép az egy-két alkalmas kezeléseken. A lehetőségeket minden alkalommal egyeztetjük, jönni addig érdemes, amíg van javulás. Ha kell, tovább irányítom panaszával megfelelő szakemberhez.

Kérem senki se várja a csodát! A csoda Önökben van! Gyógyulni Ön akar, az életén változtatni is Önnek kell. Ha panaszmentessé is válik kezelés után, kérem ne feledje, ha semmin sem változtat a probléma előbb-utóbb visszatér. Ez nem úgy működik, hogy bekapunk egy pirulát aztán úgy érezzük (!?), hogy jól vagyunk és el is hisszük, hogy jól vagyunk. Aki ilyen megoldást keres, az rossz helyre jön.

Mindezek tudatában szeretettel várom kezelésre! A gyógyulás szándéka Önben kell legyen (itt arra gondolok, hogy tesz is érte és nem csak orvostól orvoshoz rohangál, ez a szememben sok utazás és a felszín kapargatása, nem az a kategória, hogy mindent megtesz) én helyre rakom és segítek, hogy mit tegyen, min változtasson, hogy ne legyen ismét panasz.

Gyógyítani ISTEN gyógyít!

Namasté, Balázs