Betegségek lelki okainak kezelése

Multidimenzionális Kezelések / Tudásátadás Tanfolyamok 

Rólam – Meskóné László Anitáról:

Tudásomat gyermekeimnek, férjemnek, testben lévő és test nélküli tanítóimnak (legyen az földi vagy más dimenziós) köszönhetem. Nem tudom ezt másképp megfogalmazni, minthogy egyszer csak felébredtem. Lépésről-lépésre megmutatta nekem a létezés és a tudatos felettes énem, hogy teljesen más az ÉLET, mint amit addig hittem. Életem úgy alakult, hogy nem minden gyermekkori képességem záródott be, viszont túl messze mentem valódi önmagamtól, így segítőim visszaráztak az utamra. Természetben, természetközelien élek, vegyszermentesen táplálkozom, sok kémiai hatás alól mentesülök. Talán ez volt az első lépés, ami hozzásegített, hogy így vagyok most itt, ezzel a tudással.

Mit jelent jelen esetben a multi-dimenzionális?

Valami olyasmit kell itt érteni, amihez olyan képek és fogalmak kapcsolhatók, mint: sámánok, boszorkányok, vajákos asszonyok….valójában semmi más nem történt velem, mint tudatosságra ébredtem, visszajöttek mai nyelven fogalmazva extraszensz képességeim és folyamatosan dolgozom rajta, hogy ezeket még tovább fejlesszem és újakat nyissak.

Teremtővel és más tudatos lényekkel dolgozom együtt, hogy mások segítségére lehessek. Én sem vagyok más, mint egy segítőd, aki kicsit megráz, tisztít, megjelenik amikor kell, és eltűnik majd az életedből, amikor már nincs rá szükséged. Lehetőséged lesz neked is isteni, teremtői tudatos ÉN-edhez kapcsolódni, hogy később már a tudatos teremtés útjára léphess, a felmerülő tudatalatti -lelki programjaidat fel tudd magad oldani. Segítek Neked, hogy rátalálj saját utadra, így ismét EGÉSZséges, boldog, harmonikus életet éljél, ugyanolyan boldog felszabadult lehess, mint gyermekként, de immáron tudatosan. Ehhez használok energia gyógyítást, tudati gyógyítást, lélekblokk oldást és egyéb technikákat. Van, hogy kombinálom ezeket mágnesgép terápiával, köpölyözéssel, Access Bars kezelésekkel, szükség szerint irányítom a hozzám fordulókat férjemhez oszteoterápiás szakterületre. Hivatásaink szakterületei metszik egymást így átjárás oda-vissza elképzelhető. Ahogy Ő mondaná “a test nem tud különbséget tenni valóság és képzelgés között mindkettőre ugyanúgy fog reagálni”, azaz testi panaszoknak lehet testi oka, ahol a test maga tartja fenn a problémát és hat a lélekre és elmére, de krónikus problémák esetén a mai zűrzavaros világban gyakoribb, hogy az elme folyamatos zaja vagy az érzelmek zűrzavara (lelki problémák) okozza a testi tüneteket. Ez utóbbi esetben az oszteoterápiás rendezés mellett érdemes az elme és a lélek szintjén keresni  a kiutat a panaszokból. Ebben tudok segítségedre lenni.

Gyakorlatilag bármivel megkereshetsz.

Telefonszámom, ha a honlapon még nem találtad meg: +36309524368

Bővebben itt olvashatsz rólam: http://gyogyitoter.hu