Segítők Közössége

Ezt a menüpontot azért hoztam létre, hogy mindazok, akik részben vagy egészben függetlenedni akarnak, szabadok akarnak lenni kapcsolódni tudjanak. Sok ilyen kis hajszálér szerű kezdeményezésből lesznek a mellékerek, főerek és egy működő rendszer. Ilyen szinten újra tudjuk teremteni lokális környezetünk, sőt az egész Kárpát-Medencét.

A szabadság választása lemondással és sok nehézséggel jár. Én az emberben a lelket látom, számomra mindenki egyforma (Isten képmása). Nincs megkülönböztetés semmilyen téren sem.

Azok akik ugyanígy gondolkoznak mint én, lehetőséget kaphatnak a honlapomon is, hogy megjelenjenek. Mindenki ért valamihez, mindenki tud másnak szolgálatára lenni. Aki ehhez a körhöz tartozik, jóváhagyta, hogy ezen a listán szerepeljen. Mi egymás között a pénzmozgást megszüntettük, egymást segítjük tudásunkkal, szolgálattal.

Akik csak olvassák a listát és nincsenek rajta, azok tájékozódni tudnak, hogy hol és milyen területen érhető el olyan szakember, akihez megkülönböztetés nélkül (pl. oltásigazolás) lehet fordulni. Ez is nagy érték – még ha a látogatók számára a barter lehetősége nem is áll fenn – hisz mi nem kérünk semmilyen jogosultságot igazoló dokumentumot, a szakértelmet bárki aki akarja igénybe veheti.

Áldás!