Kezelések Újraindulása és a Szükséges Védőintézkedések

Tisztelt Pácienseim!

Április 20 hétfővel terveztem, hogy újra praktizálok. Az aktuális járványügyi intézkedések és a vírusfertőzések számának alakulása miatt, az újrakezdést még nem tudom megtenni. Tapasztalatom szerint sokan le is mondják a kezeléseket. Néhányan, akiknek már foglalt időpontjuk van és akut problémával nagyon várták már, hogy jöhessenek, kérem hívjanak fel telefonon, az újrakezdéstől függetlenül találunk “azonnali” megoldást.

Újrakezdés dátuma: 2020. július 06. – Hétfő! 

Amíg Magyarország Kormánya a rendkívüli vészhelyzetet fenntartja, a járványegészségügyi kockázatok csökkentése érdekében bármilyen kezelés az alábbiak betartása mellett lehetséges:

  • megérkezéskor cipőjét törölje le a kihelyezett hipóval átnedvesített rongyba és utána lépjen beljebb
  • kezelés előtt mosson kezet, akkor is, ha előtte nem ment vécére (gyermek esetén mossa meg gyermeke kezét)
  • kezelés előtt mossa meg az arcát
  • felnőtt hozzon magával és viseljen szájmaszkot a kezelés alatt
  • gyermek kezelése is szájmaszkban történik (hozzanak magukkal), ha ez nem megoldható akkor ettől eltekintve is lehet kezelés, de a kísérő, aki a gyermekkel bejön a kezelőbe kötelező jelleggel viseljen maszkot
  • gyermekét otthon készítse fel a kezelésre, gyakorolják a szájmaszk viselését, nyugtassa meg gyermekét, hogy a kezelés nem fáj
  • ha beteg, ne jöjjön kezelésre, mondja le
  • a váróban, ha többen vannak, kerüljék a fizikai kontaktust egymással az Önök előtti vagy utáni pácienssel

A fentiek közül, ha a kezelés feltételei nem állnak fenn, a kezelés megtagadható. A kezelések magánpraxis keretein belül folynak, ellátási kötelezettség nélkül.

Változás még, hogy minden kezelés között nagy fertőtlenítést csinálok, szellőztetés mellett ózonnal is tisztítom a teret, ezért minden kezelés egész órával kezdődik és a kezelések között jellemzően van szünet, ezzel azt próbálom elérni, hogy a váróban ne találkozzanak.

Természetesen, ahogy a vészhelyzet elmúlik, és ahogy ezzel együtt várhatóan az igények nőni fognak, folyamatosan szünet nélkül fogok dolgozni, de addig is mindannyiunk érdekében a fentiek szerint járok el.

Naptár szolgáltatás a honlapon egyébként is tájékoztató jellegű, de most különös tekintettel és fenntartással nézzék a “szabad” időpontokat, a naptár tartalma július 06 hétfőtől tekinthető valósnak. Foglalásokat július 06 utánra fogadok, ennek kapcsán bármikor hívhatnak a telefon a zsebemben.

Kellemetlenségek elkerülése érdekében kérem a fentieket vegyék figyelembe, szívleljék meg és kövessék. Türelmüket, megértésüket ebben a mindannyiunk számára nehéz időszakban köszönöm. Vigyázzanak egészségükre és szeretteikre!

Köszönettel, Meskó Balázs (+36309604726)

Vélemény, hozzászólás?