Koronavírus – házleállás – részleteket olvassa el!

Kedves Páciensek, Kedves Jógázó Barátaim!

A koronavírus okozta járvány-egészségügyi helyzet miatt 2020 március 16-tól április 19-ig az Élet Házában leállítjuk, leállítom a jóga órák tartását és páciensek kezelését. Mindezt megelőző lépésként, megfontolva az aktuális helyzetet az Önök és mindannyiunk érdekében.

Csatolok egy cikket, ami segíthet abban, hogyan látja a helyzetet egy Svájcban élő magyar mikrobiológus. Mindenki vigyázzon magára, tegye meg a szükséges óvintézkedéseket és senki se essen pánikba. A tragikus esetek megfigyelésem szerint akkor következnek be, ahol egyéb krónikus probléma is van és úgy kapja el valaki a vírust. A fenti cikk azért ezt a valid , de leegyszerűsített állítást némileg árnyalja. Szedjenek emelt szinten C és D vitamint és kerüljék a közösséget, vigyázzanak idős hozzátartozóikra!

Az időt, amit most egymásra megnyerünk fordítsuk a befelé figyelésre, a családban a minőségi együtt töltött időre, a meditációra!

Az elmaradt oszteoterápiás időpontokról mindenkit értesítek sms-ben, új időpontokat április 20-tól telefonos bejelentkezésen keresztül lehet foglalni. A többit meglátjuk az aktuális helyzet alakulásának megfelelően. Ezek a tervek, a többit meglátjuk.

Üdvözlettel, Namasté, Balázs

COVID-19 – D-Vitamin fontossága

Vélemény, hozzászólás?