Sikeres Tanfolyam Után – Tovább Az Úton

Örömmel osztom meg Veletek a hírt, hogy a másfél éves oszteoterápiás tanfomamom végén vagyok! :)

Sokat tanultam és értettem meg az emberi test/lélek/szellem három az egyben-ről, az orvoslás hagyományos, holisztikus világáról az elmúlt években. Ami még hátra van a szakdolgozatom megírása és annak megvédése ősszel. Mindezek után új úton indulok el a szolgálatban, a segítésben.

Akik régóta ismernek tudják, hogy kitartóan és alapos részletességgel dolgozom minden területen ami érdekel, az egyszerű felszines dolgokat kerülöm. Amit csinálok abban a profizmus, a részletek megismerése, az alázat vezet, mindezt úgy, hogy közben az EGÉSZET, az embert helyezem a középpontba. A tudás mélységével az alázat nő, mert az ismeretlen határai tovább bővülnek. Ez pedig természtetes, a tudás relatív és nem önmagáért való, a minden tudás illúzióját már rég elengedtem. A létezés csodája lenyűgöz, a megismerés szépsége vezet. Ez a csoda adja az energiát és a szépség tapasztalását a mindennapokban.

Jóga – Manuál terápiák – Coaching… ezek szellemisége bennem EGY.

2017-ben, aki követi tevékenységemet, azt láthatja majd, hogy egy új úton indulok el a szolgálatban. A további felfedezés már jórészt egyéni kutató munka és önképzés lesz (rövid tovább képzések persze benne vannak a pakliban), azokon az alapokon, amiket sikerült megszerezni. Ezek az alapok a legszínvonalasabb képzéseken alapulnak, amik az országban elérhetők voltak, 2007-től 9 éven át tartottak. A képzéseknek is volt egy íve, mindig az jelent meg, olyan lehetőségek nyíltak meg, amire kinyíltam, amire kész voltam.

Első lépésként a kedd-csütörtöki alaklmak mellé fogok kínálni szombatokat is, amikor pácienseket tudok fogadni. Az első ilyen alkalom 2016 július 16. A kezelések 9.00-től kezdődnek, óránként lehet bejelentkezni. A szombatok gyakoriságát az igényekhez fogom szabni. Az a cél, hogy ne kelljen kedd-csütörtöki alkalmakon túl sokat várni a bejutásra.

Mindenkit Ölelek, aki e sorokat végig olvasta. Köszönöm.

Namasté,

Balázs

Vélemény, hozzászólás?