Visszajelzések / Megítélésem a Páciensek Körében

Legtöbben más ajánlására jönnek, legyen az ismerős vagy orvos, vagy Dévény terapeuta vagy TSMT-s kolléga. Kórházból is szoktak küldeni, sokszor olyanok, akiket személyesen nem ismerek. Jönnek az országon kívülről is. Szlovákiából, Ausztriából, Brüsszelből, Londonból stb…persze első sorban Magyar anyanyelvűek.

Szóval mindenki a saját maga tapasztalatát gyűjtse össze, beszéljen mással, itt én azt írom le, amiket hallok, amiket kapok vissza.

Ezek a leggyakoribb visszajelzések:

 • Profi
 • Jól bánik a gyermekekkel, ha a gyermek nem akarja, de a szülő igen, akkor is meg tudja csinálni
 • Sokat kell várni (nagy a várólista) és a piacon van olcsóbb is, de megéri kivárni mert értékes amit kapunk
 • Nagyon sürgős esetekre, első sorban csecsemők és kisgyermekek esetében van SOS időpont (első sorban azoknak, akik először jönnek és bajban vannak, felnőttnek ritkán ajánlom fel ezt a lehetőséget. Felnőtt, ha már volt, ismerős és hirtelen van bajban, akkor szoktam adni belőle)
 • Nem kell sokszor jönni, hamar van változás, máshol már nagyon sokat voltunk és még mindig kell menni
 • Amikor nagyobb gond van a gyerekkel inkább ide jövünk (olyan szülő aki már sok helyen járt és évente 1x eljön családosan)
 • Amik fel vannak sorolva tünetként a honlapon, azok mind valós összefüggések, nem tudom hogy, de működik
 • Itt voltunk és a gyerek el kezdett járni / elmúlt az éjszakai bepisilés / figyelmesebb a gyermek jobban hall / kiderült a gyerek nem is allergiás / jobban tud figyelni az órán…. stb, stb.,,
 • Itt voltam és elmúlt a migrénem / fülcsengésem / szédülésem
 • Nem hiszem el, hogy nem fáj a térdem, le tudok guggolni. 1,5 éve járok mindenhová, volt feltöltés is a térdemben. Hogy lehet, hogy elköltöttem 1,5 millió forintot, itt meg egy alkalomból jó lett? (ez nem azt jelenti, hogy mindenkire igaz,  de ilyen is van..)
 • Felnőttek sokszor 1 alkalomból megvannak, ha mozgásszervi probléma a gyökér ok (belszervi, neurológiai problémák, anatómiai problémák általában több alkalmasak – ezekről mindig tájékoztatok a második alkalommal és ilyen esetben kedvezmények is vannak)
 • csoda történt (ez nem igaz, biomechanikai összefüggések vannak, a történések megmagyarázhatók, erre törekszem is, de a kezelés alatt érthető módon teljes összefüggésrendszert nem tudok átadni, ezt ne várja senki hiszen amiket évekig tanultam nem adható át maximum egy órában) 
 • férjem agyvérzést kapott, klinikai halál állapotában is volt, a légzése is leállt. A rehabilitáció során voltunk Balázsnál, fejlődése / felépülése akkor indult be látványosan, miután voltunk oszteoterápiás kezelésen

Fordult elő a 7 év alatt hogy negatív visszajelzést kaptam. 4 ilyen alkalom volt. Vagy azért, mert nem volt változás (mondtam nem tudok csodát tenni), vagy azért mert a páciens problémája visszaállt, mert semmin nem változtatott. (krónikus problémák életmód problémák). Ebből a 4 darabból, amire emlékszem 3 bele fért a rendszerbe és más /nem értés/ volt a negatívnak minősített változás oka. Igazából ami történt az sem volt negatív, csak a szülő ahelyett, hogy írt volna és kérdezett volna inkább ítélt. Ha pl. a gyermek kapargatja a fejét kezelés után vagy váladékozik, az értelmezhető reakció és homeopátiával, inhalálással lehet / kell segíteni. Itt most nem akarom bő lére ereszteni, egy a lényeg: ha van tapasztalás és nem fért bele, hogy elmondjam a kezelés alatt kérdezzenek, tovább segítek. Ezért adok névjegykártyát az első kezelés után e-mail címmel. Ha a változás arra mutat, hogy másfelé kell tovább keresni, abban is segítek, a lényeg, ha pozitív a közeledés, pozitívan fordulok én is mindenkihez, ilyen az alap beállításom.

Javaslom a honlapom teljes végig böngészését, hogy elvárásaik reálisak legyenek és ne érje Önöket csalódás.