Bemutató Terem-Eszközvásárlás

Kedves Érdeklődő!

A Mágnestér Terápiás Gép és az Ezüstkolloid Gyártő Berendezés megtekinthető nálunk, sőt minimális készletet tartunk, hogy ha sürgős, megvásárolhassa magának és ne kelljen várnia, ne kelljen kivárnia amíg sorra kerül. Sok éves saját tapasztalatunk, hogy mindkét eszköz jól működik, ezért úgy döntöttünk segítjük a gyártót egy olyan hellyel, ahol a berendezések megtekinthetők.

Vásárlás esetén nem mi vagyunk a szerződő fél, hanem közvetlenül a gyártó és Ön, a garanciavállalás is a gyártó és Ön között jön létre. A gépek ára nálunk ugyanannyi, mint a gyártónál, célom csak az ismertetés, hogy kézzel fogható legyen a termék és találkozhasson valakivel, akinek saját tapasztalatai vannak a gépekről és terápiákban való sikeres alkalmazásukról. Az Ön előnye, ha hozzám fordul és ha van készletem :), hogy nem kell kivárnia, míg a gyártásban sorra kerül, illetve el tud jönni, meg tudja nézni, kézzelfoghatóvá válik a termék, nem csak akkor amikor megkapja, amit Önnek gyártottak, előre kézbe tudja fogni. Így könnyebb a felelősségteljes döntés. Nem vagyok kereskedő.

A gyártó elérhető a “Linkek” menüpont alatt, közvetlenül kapcsolatba kerülhet vele, kérem kattintson ezen linkekre a további részletekhez.

Namasté, Balázs