Árak

Tisztelt Látogató!

Árainkról kérjük terapeutáinkat kérdezzék amikor bejelentkeznek. Szükség szerint tájékozódjanak előre, kérjenek felvilágosítást.

Meskó Balázs kezelései és az alkalmazott árak a házban több helyen kifüggesztett árlistán olvashatóak, mindig ezek a hivatalosak, aktuálisak. Azzal számolhatnak, hogy a kezelés díja 20.000,- és 40.000,- HUF között mozog. Az árak függenek a kezelés idejétől és a páciens életkorától, illetve hogy sürgősséggel jönnek-e vagy a normál folyamat szerint foglalnak-e időpontot. Családoknak (4 főtől vagy felette) óradíjas elszámolás van – ezt kérni sem kell, automatikusan jár -, mellyel több tízezer Forintot is meg tudnak takarítani.

Az árlistán szereplő áraktól lefelé a terapeuta eltérhet, ez egyéni mérlegelés függvénye. A legrövidebb kezelés 20 perc (csecsemők esetén 12 hónapos korig), a leghosszabb 50 perc (14 éves kor felett, felnőttek esetében).

Meskó Balázsnál lehetőség van készpénzzel és kártyával is fizetni. Amennyiben bankkártyával fizetne jelezze kérem előre a kezelőlap felvételekor, hogy ennek idő igénye tervezhető legyen. / A hasznos idő több, ha előre készül készpénzzel /

Köszönöm, hogy előre tájékozódott.