Ajurvédikus babamasszázs

Babamasszázs a kiegyensúlyozott, boldog gyermekért

 

Gyermekeddel a különleges bensőséges kapcsolat már magzati korban elkezdődik. Gyönyörű kiegyensúlyozott áldott állapot ez a nők életében. Sokat megtanultok egymásról, és egymástól. Ha szeretnél boldog, kiegyensúlyozott életet élni babád érkezését követően is, gyere el babamasszázs foglalkozásainkra.

 

Ez a tanfolyam nem csak egy masszázs. Az ayurvédikus babamasszázs mind a mellet, hogy a fizikai jólétre helyezi a hangsúlyt, erősíti közted és babád közötti lelki összhangot is!

  • A masszáz kifejezetten jól hat az idegrendszerre, megszünteti a hasfájást, megnyugtatja a babát , és nyugodt alvást biztosít.
  • A masszázson túl ismeretet szerezhetsz az ayurvéda tanairól.
  • A babád testi és lelki alkata alapján rengeteget megtanulhatsz harmónikus, és egyensúlytalan állapotáról.
  • Személyiség típusának meghatározásával segítséget kapsz a neveléséhez és a konfliktusok kezeléséhez.
  • Megértheted igényeit, és segítheted őt, számára a legmegfelőbb módon. Kettőtök viszonyának erősségeit és gyengeségeit is érintjük.

Mindez egy ősi indiai tudomány segítségével, az ayurvédával, mely több mint 5000 éves múltra tekint vissza. Erőssége, az egészség fenntartása, betegségek megelőzése, de célja a betegségek kezelése is.


A tanfolyam elvégzésével képessé válsz  a babád otthoni masszírozására, melyet beépíthetsz a napi menetrendbe. Ez által növelveled érzelmi biztonságát, kettőtök kapcsolódása még különlegesebb lesz. Gondolj bele, hogy nekünk felnőtteknek, is milyen jó a masszázs érintése által kiváltott nyugodt érzés a testünkben és a lelkünkben. Ugyan így múködik ez a babádnál is, azzal a különbséggel, hogy a te szeretet energiád is becsatlakozik a folyamatba, mely még lazítóbb és harmonizálóbb gyermeked számára.   A megszerzett elméleti tudással időben észre fogod venni, ha kibillen egyensúlyi állapotából, és korán meg tudod kezdeni a gyógyítását.

Gyere, ismerkedj meg ezzel a babamasszázs tradícióval, mellyel babád és családod harmonikus életet élhet!

Kontakt: Meskóné László Anita